Merhaba arkadaşlar, 300-400 TL arası gaming klavye araştırıyorum. Genel olarak fason ürünlerin yoğun olduğu fiyat ortalaması bütçem mevcut. N11 üzerinden Redragon 509 modelini indirim koduyla 340 TL'ye almak mantıklı mı veya önerileriniz nelerdir?
alabilirsin kaliteli klavye kasımda kuzenime almıştık. ama 340 tl ye redragon K509 gayet iyi onuda alabilirsin seçim senin.Merhaba arkadaşlar, 300-400 TL arası gaming klavye araştırıyorum. Genel olarak fason ürünlerin yoğun olduğu fiyat ortalaması bütçem mevcut. N11 üzerinden Redragon 509 modelini indirim koduyla 340 TL'ye almak mantıklı mı veya önerileriniz nelerdir?
Alabilirsin kaliteli klavye kasım'da kuzenime almıştık. Ama 340 TL'ye Redragon K509 gayet iyi onu da alabilirsin seçim senin.
Alınabilir ama ben şahsen G69 dan aşağısını pek önermem kalite sıkıntısı başlıyor.Sizin attığımız modelide araştırdım Game booster G25k modeli nasıldır.
Alınabilir ama ben şahsen G69'dan aşağısını pek önermem kalite sıkıntısı başlıyor.
Mavi switch takıntınız yoksa alın gayet kaliteli bir klavye.Gamenote 857l tam mekanik nasıldır.
Mavi Switch takıntınız yoksa alın gayet kaliteli bir klavye.
Hayırlı olsun ozaman hocam güle güle kullanın.368 TL'ye Gamenote 857l aldım teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.