300-400 TL Klavye Tavsiyesi

Welkinnn

Kilopat
Mekanik klavye kullanıyordum ama bozulduğu için yeni arayış içerisindeyim. 300-400 fiyat bandında RGB, LED falan pek umrumda değil. Red ya da brown Switch olması tercihim kesinlikle Blue istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Son olarak Cherry MX RGB Mekanik Anahtarlarla Asus ROG Strix Flare Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da bu klavye kafamı karıştırmış durumda önerileriniz dışında bunun hakkında da yorum yapabilirsiniz, alınması mantıklı olur mu yoksa direkt mekanik klavye üzerinden mi arayış içerisinde olmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden Gamepower Warlock red switch olanını kullanıyordum ama kendiliğinden bir sıradaki tüm tuşlar çalışmaz hale geldi. Ben de daha kaliteli bir klavye arayışı içerisindeyim. Hatta bütçeyi esnetebilirim ama vereceğim paraya hangi klavyenin değeceği konusunda bilgim yok.
Önceden hangi klavyeyi kullanıyordunuz?

Bütçeyi artırabilirseniz veya kara cumada Hyperx Alloy FPS alınabilir diye düşünüyorum.

Bazen İtopya'da MSI GK60 400 TL oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı