300-400 TL PSU önerisi

Achero

Hectopat
Arkadaşlar PSU yükseltmeye karar verdim ve bütçemin yeteceği fiyat bandı 300-400 arası ve şu ürünü almaya karar verdim --> PSU
Ama benim bilgisayarım çok eski olduğu için anakarta pin uyumu olmayacak diye tereddütteyim. Anakartım ASUS P7P55 LX fotoğrafını da paylaşacağım.

1570363861861.png
Ekran Alıntısı.PNG

bu arada aynı psu yu başka sistem topladığımda da kullanabilir değil mi ?

Çözüm
Arkadaşlar PSU yükseltmeye karar verdim ve bütçemin yeteceği fiyat bandı 300-400 arası ve şu ürünü almaya karar verdim --> PSU
Ama benim bilgisayarım çok eski olduğu için anakarta pin uyumu olmayacak diye tereddütteyim. Anakartım ASUS P7P55 LX fotoğrafını da paylaşacağım.

Eki Görüntüle 445424Eki Görüntüle 445425
bu arada aynı psu yu başka sistem topladığımda da kullanabilir değil mi ?
Öncelikle sistemin eski ise 650W gereksiz olacaktır ve attığın PSU'nun C4'ten farkı yok kesinlikle alma. Onun yerine bu modeli alabilirsin. Güç girişleri konusunda herhangi bir uyumsuzluk olacağını sanmam ancak ekran kartının kaç pin kullandığına bir bak derim. Ekran kartı için uymaz ise dönüştürücü alabilirsin.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı