300-400 TL'ye 2. el webcam önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar laptop için bit webcam gerekli, çünkü kendi kamerası çöp öncelikle bütçem çok iyi değil ondan 2. el temiz almayı planlıyorum, Zoom üzerinden hocayla konuşacağım ve pomodoro basıt yayınlar da kullanacagım bir şey olmalı güzel çekmeli, az bütçe üstüne çıkabilirim sorun yok teşekkürler 🙏 bütçe 300-400 civarı.

Not: Logitech 2. el var da hangi model mantıklı?

Bunlar kötü değil mi?

İyi midir?

Bunu almayın kesinlikle geçen sene A101 de 80 liraya gördüm almadım bile bir iki test videosunun sonucunda çöp olduğuna kanaat getirdim.
80 biraz fazla geldi. Çevremdeki bir A101'e kimse gitmiyor böylece 3-4 ayda 1 olacak şekilde büyük indirim yapıyorlar. Aynı kamerayı 25 liraya aldım, sadece merak ettiğim için aldım. O kadar kötü ki evdeki malzemelerle kamera yapsam daha iyi olurdu.

Tavsiyem 2. el temiz bir ürün almak.

80 biraz fazla geldi. Çevremdeki bir A101'e kimse gitmiyor böylece 3-4 ayda 1 olacak şekilde büyük indirim yapıyorlar. Aynı kamerayı 25 liraya aldım, sadece merak ettiğim için aldım. O kadar kötü ki evdeki malzemelerle kamera yapsam daha iyi olurdu.

Tavsiyem 2. el temiz bir ürün almak.
Hocam işte tavsiye arıyorum logıtech c270 nasıl veya ne tür model bakmam gerekiyor?

Bunu almayın kesinlikle geçen sene A101 de 80 liraya gördüm almadım bile bir iki test videosunun sonucunda çöp olduğuna kanaat getirdim.

Var mı öneriniz 2. el olarak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı