300 - 400 TL'ye fare önerisi

OldManLogan

Hectopat
LoL ve GTA V gibi oyunlar oynamakta ve tarayıcıda vakit geçirmekteyim. Yeni bir fare alacağım, şu an kablosuz kullanıyorum fakat arada kopmalar oluyor. O yüzden kablolu, uygun fiyatlı bir fare almak istiyorum. Fare çok hızlıysa kullanamıyorum. Bu özelliklere göre aşağıda belirttiğim farelerden hangisini almalıyım, ya da sizin bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu tercih ederdim.

1. - Everest markası değil Everest kötü bir marka.

2. - Daha çok değerlendirmeye sahip.

Ayrıca genellikle böyle fareler kendi uygulamalarına sahip olabiliyor bu sayede eğer bunun bir uygulaması varsa oradan fare hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.

Eğer uygulamasını bulamazsanız ise Windows ayarlarından fare hassasiyetini yani hızını arttırıp azaltabilirsiniz.

LoL ve GTA V gibi oyunlar oynamakta ve tarayıcıda vakit geçirmekteyim. Yeni bir fare alacağım, şu an kablosuz kullanıyorum fakat arada kopmalar oluyor. O yüzden kablolu, uygun fiyatlı bir fare almak istiyorum. Fare çok hızlıysa kullanamıyorum. Bu özelliklere göre aşağıda belirttiğim farelerden hangisini almalıyım, ya da sizin bir öneriniz var mıdır?

Claw's Nexus X1.​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı