450 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
300-450
Beğenmeyen arkadaşlar bu farelerin enyini beğenmedi?

6 ay önce bilgisayar almamla birlikte zaten mouse almak istiyordum A101'den aldığım ucuz mouse bugün bozulunca da alacağım kesinleşti ama ne almalıyım? Bütçem 300-450 TL civarı 500'ü aşmazsanız sevinirim. Gönlümde SteelSeries Rival 3 var. Son olarak mouse pad gerekli mi? Kalitesiz bir mouse pad iş görür mü?

İkinci el güzel mouseler alabilirsin. Viper Mini gibi.

6 Ay önce bilgisayar almamla birlikte zaten mouse almak istiyordum A101'den aldığım ucuz mouse bugün bozulunca da alacağım kesinleşti ama ne almalıyım? Bütçem 300-450 TL civarı 500'ü aşmazsanız sevinirim. Gönlümde SteelSeries Rival 3 var. Son olarak mouse pad gerekli mi? Kalitesiz bir mouse pad iş görür mü?
Yaklaşık 2 yıldır Steelseries rival 3 kullanıyorum. Çok memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Gerek hafifliği gerek ergonomisi gerek yazılım desteği ile çok güzel bir mouse, 330tl ye almıştım zamanında. Bence şu an 500tlye değer. Mouse pad konusuna gelirsek bence rekabetçi oyunlarda çok önemli, eskiden küçük ve dandik bir mouse pad kullanıyordum ve aimim çok kötüydü sonra medium size bir speed mouse pad aldım, oynayışım çok değişti şu anda da steelseries qck large kullanıyorum çok memnunum ama fiyatı bir tık tuzlu. Uygun fiyata geniş ve kaymayan kaliteli bir mouse pad bulursanız kesin alın. Önceki medium size mouse padin altı çok kaydığı için değiştirdim.

Yaklaşık 2 yıldır SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. Çok memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Gerek hafifliği gerek ergonomisi gerek yazılım desteği ile çok güzel bir mouse, 330TL'ye almıştım zamanında. Bence şu an 500TL'ye değer. Mouse pad konusuna gelirsek bence rekabetçi oyunlarda çok önemli, eskiden küçük ve dandik bir mouse pad kullanıyordum ve aimim çok kötüydü sonra medium size bir Speed mouse pad aldım, oynayışım çok değişti şu anda da SteelSeries QCK large kullanıyorum çok memnunum ama fiyatı bir tık tuzlu. Uygun fiyata geniş ve kaymayan kaliteli bir mouse pad bulursanız kesin alın. Önceki medium size mouse padin altı çok kaydığı için değiştirdim.

500₺'ye değmez. Bende Rival 3 kullanıcısıyım şu an alacak olsam almazdım ve kimseyede önermezdim bu fiyattayken. Bazı kullanıcılar lod sorunuyla karşılaşmışlar. Sen, ben yaşamadım diye başkasıda yaşamayacak değil maalesef. QCK eğer Edge modeli değilse tercih edilmemesi gerek.

6 ay önce bilgisayar almamla birlikte zaten mouse almak istiyordum A101'den aldığım ucuz mouse bugün bozulunca da alacağım kesinleşti ama ne almalıyım? Bütçem 300-450 TL civarı 500'ü aşmazsanız sevinirim. Gönlümde SteelSeries Rival 3 var. Son olarak mouse pad gerekli mi? Kalitesiz bir mouse pad iş görür mü?

Viper Mini al kullanıyorum 2 buçuk yıl oldu 1 ay önce bozuldu gittim aynısından tekrar aldım çok iyi mouse.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı