300-400 TL'ye gamepad önerisi

@Mirza Kaplan hocam ben de sizin gibi düşünüyorum bence de Xbox 360 iyi dualshock 4 aldıktan sonra paramı biriktirip ve Xbox 360 ı da almayı düşünüyorum resimden çok premium bir haz veriyormuş gibi gözüküyor

Hocam bence de 360 mantıklı.

Hocam bu algılamaktan maksat nedir veya maximum stabilize çalışmazsa ne olabilir?

Bazen kopma sorunları yaşıyor. En azından çakma bile olsa DualShock 4 direkt olarak Android ile desteği var.

Bazen kopma sorunları yaşıyor. En azından çakma bile olsa DualShock 4 direkt olarak Android ile desteği var.
Hocam ürünün n11 linki var mı

@Mirza Kaplan Hocam trendyolda çok kötü yorumlar da var çok iyi de 174 tane 1 yıldızlı yorum var birde bir tane yorumda Windows algılamıyor fln demiş.

Son düzenleme:
Hocam ürünün N11 linki var mı?

@Mirza Kaplan hocam Trendyol'da çok kötü yorumlar da var çok iyi de 174 tane 1 yıldızlı yorum var bir de bir tane yorumda Windows algılamıyor falan demiş.

Başka link bırakayım. 360 için mi DualShock 4 mü?

Başka link bırakayım. 360 için mi DualShock 4 mü?
Hocam farklı satıcılar var ama farklı satıcılardan gelen yorumlar. Bilemedim ya. Dualshock alıcağım zaten kesin kararım yanında da Xbox 360 almak istiyorum n11 linki var mıdır. Veya verdiğiniz linkten alsam çok kalitesiz bir şey gelir mi.

Edit: iade etmekten nefret ediyorum zaten köy gibi bir yerdeyim o yüzden zor oluyor

Çünkü telefonu üzerinde kullanacakmış.
Hocam bilgisayarım için kullanmayı da düşünüyorum ama trendyoldaki yorumların hepsi çok kötü geldi. Yok bir tanesinin Xbox simgesi yok bir tanesinde ölü noktalar var fln. Daha iyi yorumlu olan bir link verebilir misiniz.

@Radagon hocam geldi mi kusura bakmayın rahatsız ediyorum merak ediyorum da ben de almak istiyorum geldiyse kör nokta testi yapar mısınız

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı