Öncelikle selamlar, klavyem mahalle bilgisayarcılarında satılan 80 TL'lik membran LED'li bir klavye. 300-400 TL bandında bir klavye almayı düşünüyorum. Şu linkteki klavyeyi buldum. Küçük bir araştırma sonucu kullananlar memnun gibi. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Öncelikle selamlar, klavyem mahalle bilgisayarcılarında satılan 80 TL'lik membran LED'li bir klavye. 300-400 TL bandında bir klavye almayı düşünüyorum. Şu linkteki klavyeyi buldum. Küçük bir araştırma sonucu kullananlar memnun gibi. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Vallahi anlayamıyorum. Bir ürün bir süre sorunsuz-güzel diye deli gibi öneriliyor, daha sonra da bir anda şu sorunu var bu sorunu var diye önerilmemeye başlanıyor. Kingston A400 SSD ve FSP AHBC PSU'larında da oldu bu durum. Neyse, öyle diyorsanız öyledir.
Vallahi anlayamıyorum. Bir ürün bir süre sorunsuz-güzel diye deli gibi öneriliyor, daha sonra şu sorunu var bu sorunu var diye önerilmemeye başlanıyor. Kingston A400 ve FSP AHBC PSU'larında da oldu bu durum. Neyse, öyle diyorsanız öyledir.
Çünkü ürünün sorunları zamanla ortaya çıkıyor. Tuşlar 1 yıl sonra silinmeye başlıyor, bir kaç ay önce tuş silinme sorunu olduğunu bilmiyorduk. Ben sadece kullanıcı yorumlarına ve genel kaliteye göre öneri yapıyorum.