Rampage almanı önermem.Öncelikle selamlar, klavyem mahalle bilgisayarcılarında satılan 80 TL'lik membran LED'li bir klavye. 300-400 TL bandında bir klavye almayı düşünüyorum. Şu linkteki klavyeyi buldum. Küçük bir araştırma sonucu kullananlar memnun gibi. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Öncelikle selamlar, klavyem mahalle bilgisayarcılarında satılan 80 TL'lik membran LED'li bir klavye. 300-400 TL bandında bir klavye almayı düşünüyorum. Şu linkteki klavyeyi buldum. Küçük bir araştırma sonucu kullananlar memnun gibi. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Tuş silinme ve yay problemi var, önermiyorum.Rampage çöpü yerine bunu öneririm.![]()
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Gamepower Ogre'yi önerir misiniz?
Vallahi anlayamıyorum. Bir ürün bir süre sorunsuz-güzel diye deli gibi öneriliyor, daha sonra da bir anda şu sorunu var bu sorunu var diye önerilmemeye başlanıyor. Kingston A400 SSD ve FSP AHBC PSU'larında da oldu bu durum. Neyse, öyle diyorsanız öyledir.Tuş silinme ve yay problemi var, önermiyorum.
Vergiler işe birlikte fiyatı 400₺ civarı oluyor.
Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Çünkü ürünün sorunları zamanla ortaya çıkıyor. Tuşlar 1 yıl sonra silinmeye başlıyor, bir kaç ay önce tuş silinme sorunu olduğunu bilmiyorduk. Ben sadece kullanıcı yorumlarına ve genel kaliteye göre öneri yapıyorum.Vallahi anlayamıyorum. Bir ürün bir süre sorunsuz-güzel diye deli gibi öneriliyor, daha sonra şu sorunu var bu sorunu var diye önerilmemeye başlanıyor. Kingston A400 ve FSP AHBC PSU'larında da oldu bu durum. Neyse, öyle diyorsanız öyledir.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.