Şu anda bu mouse tekrar indirime girdi. 115 TL n11 de ayrıca ilk hesap açmaya özel 25 TL indirim koduyla birlikte 90 TL oluyor. İçinde pixart 3327 sensör var f/p mouse.Red switch ve sessizlikten kastınızı anlamadım, mouse bu zaten.
![]()
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Red Switch ve sessizlikten kastınızı anlamadım, mouse bu zaten.
![]()
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyat bandı için sensörü en iyisi. Kendim de aynısını kullanıyorum.Bunu çok gördüm sensörü nasıl hiç denediyimlediniz mi?
Red Switch ve sessizlikten kastınızı anlamadım, mouse bu zaten.
![]()
Bu fiyat bandı için sensörü en iyisi. Kendim de aynısını kullanıyorum.
113 TL'ye almıştım. Yine indirim gelmiş. Cidden alınmalı yedek olarak bile alınabilir.Bu fiyat bandı için sensörü en iyisi. Kendim de aynısını kullanıyorum.
Alabilirsiniz hocam, sıkıntı yok.CS:GO gibi oyunlar oynayacak kuzen hızlı çevirmelerde sıkıntı çıkmıyor değil mi? İyiyse alacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.