300-450 TL mouse önerisi

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba genellikle Valorant oynuyorum. Kendi faremi hızlı kaydırınca kafayı yiyor. Palm grip şeklinde tutuyorum öyle çok kaliteli olmasına gerek yok, Valorant oynamak için yetsin bana yeter. AliExpress'ten Razer alacaktım 400 TL fakat 350 TL vergi kestiği için vazgeçtim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba genellikle Valorant oynuyorum. Kendi faremi hızlı kaydırınca kafayı yiyor. Palm grip şeklinde tutuyorum öyle çok kaliteli olmasına gerek yok, Valorant oynamak için yetsin bana yeter. AliExpress'ten Razer alacaktım 400 TL fakat 350 TL vergi kestiği için vazgeçtim. Önerilerinizi bekliyorum.
O razerlar sahte zaten.

Biraz bütçe arttırıp Lenovo M300s alabilirsin.
Pazarama şurdak direk al geç hatta 150 TL indirim var ilk alışverişe 530TL'ye denk geliyor.

Şu an pek bütçe arttıramam. Bu fiyatlara beni idare edecek bir şey yok mu? Aman aman bir şey beklemiyorum.

Biraz bütçe arttırıp Lenovo M300s alabilirsin.
Pazarama şurdak direk al geç hatta 150 TL indirim var ilk alışverişe 530TL'ye denk geliyor.

Hocam hesabı yeni açtım daha önce siparişte vermedim fakat indirim gözükmüyor.

Son düzenleme:

https://www.hepsiburada.com/claw-s-...e-butonlu-gaming-mouse-siyah-pm-HBC00005A69BU

İki gün önce 100 TL kupon ile 350 TL aldım hocam. Şu anlık gayet de memnunum. Ayrıyeten yazılımıda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı