300-450 TL mouse önerisi

SeniorLeta

Centipat
Bu fiyatlar arasında mouse arıyorum. El uzunluğum 19-20 cm, genişlik 9 cm ve claw tutuşu yapıyorum.
Zowie EC1-A hoşuma gitti fakat makrosuz ve tak çıkar olmasından dolayı isteğime çok uymuyor.
Razer DeathAdder V2 sanırım yeni çıktı ve DeathAdder zaten hoşuma gidiyordu. Daha olumlu bakıyorum. CS:GO, PUBG, GTA 5, Ark gibi oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatlar arasında mouse arıyorum. El uzunluğum 19-20 cm, genişlik 9 cm ve claw tutuşu yapıyorum.
Zowie EC1-a hoşuma gitti fakat makrosuz ve tak çıkar olmasından dolayı isteğime çok uymuyor.
Razer DeathAdder V2 sanırım yeni çıktı ve DeathAdder zaten hoşuma gidiyordu. Daha olumlu bakıyorum. CS:GO, PUBG, GTA 5, Ark gibi oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım?

3 Aydır Razer DeathAdder Elite kullanıyorum çok memnunum.
450IPS tarama hızı %99.4 çözünürlük doğrulu ve gerçek 16.000 DPI ile rakipsiz.

Bütçenizi 50TL aşıyor ama şiddetle almanızı tavsiye ediyorum

.
Zowie EC1-a hoşuma gitti fakat makrosuz ve tak çıkar olmasından dolayı isteğime çok uymuyor.

DeathAdder V2 daha iyiymiş ve daha ucuz onu alın :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı