Aracın önden kazası var. Ona rağmen fiyat yüksek. 240 bin km yazmış bir de anlamadım. Fuara çekip ışık altında fotoğraf çekince 10 bin koyuyorlar arabaya.
Araba zaten birilerinin elinden geçmiş, ön cama kadar film, egzoz vs yapılmış, görünüşe göre aracın helezonları da kesmişler. Muhtemelen güzel bir jant takımı da vardı ama ayrı satmak için onları söküp kapak takmışlar. Ben olsam bu aracı almazdım.
Araba Full+Full diyor ama boş paket yani airbag olmayan model bilgin olsun. Hee 20 kusur yaşında araba airbag olsa ne olur orası tartışılır.
+ 98 Honda civic sahibiyim yaklaşık 10 senedir kullanıyorum ve şu an 310.000km oldu arabanın motoruna bakım harici anahtar deymedi. Yani kısacası km özellikle japon grubu araçlarda çok önemli değil arabayı saglam bir Exper + ustaya göstermeden alma. Para kolay kazanılmıyor bu devirde.
Aracın yürüyeninde sıkıntı yoksa 300 bin kilometre' de olması problem değil ama bu kasa civic'ler genellikle el değiştirdikçe modifiye edilen satarken de bütün parçalarının söküldüğü araçlar o yüzden ben olsam tercih etmezdim.
Aslında km değilde aracın geçmişi daha önemli yürüyenine bakılmalı, kendim golf 7 kullanıyorum 245 binde 220 bin km de aldım yağ bakımları dışında ekstra masraf etmedim, yürüyeni en önemli faktör.