Merhaba arkadaşlar, bende 223 GB SSD var ve 1 TB hard disk fakat günümüz oyunları için yer kalmadı. O yüzden SSD mi almalıyım hard disk mi? Hard disk ve SSD önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 300 TL.
Benim kullanım şeklim. 240 veya 480lik SSD windows bunda kurulu ve aktif kullandığım ve oynadığım oyunlarda bunda kurulu. Yanında 2 tb hdd var ondada depo ve geri kalan oyunlarda kullanıyorum.Hiç bir sıkıntı görmedim. Tavsiye ederim.
Kimsenin hoşlanmayacağı ama benim uzun bir süre kullandığım sistem var. Ben gömülü almak yerine taşınılabilir depolama aldım 1TB boyutlarında. Oyun oynayacağım zaman takıyorum. Taşınabilir olması kolaylık sağlaması bir yana yine de okuma yazma oranları yüzünden pek tercih edilmiyor.
Yine de almak isteyen işlemciye Ram takviyesi yapabilir ve gönül rahatlığı ile kullanabilir. Para konusunda sıkıntı yaşamayanlar elbette dahili HDD veya SSD alabilir. Öğrenci için veli nimet olacaktır taşınabilir depolamalar.
Merhaba arkadaşlar, bende 223 GB SSD var ve 1 TB hard disk fakat günümüz oyunları için yer kalmadı. O yüzden SSD mi almalıyım hard disk mi? Hard disk ve SSD önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 300 TL.