300₺ bütçe ile SSD vs HDD

Nemss

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bende 223 GB SSD var ve 1 TB hard disk fakat günümüz oyunları için yer kalmadı. O yüzden SSD mi almalıyım hard disk mi? Hard disk ve SSD önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 300 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kullanım şeklim. 240 veya 480lik SSD windows bunda kurulu ve aktif kullandığım ve oynadığım oyunlarda bunda kurulu. Yanında 2 tb hdd var ondada depo ve geri kalan oyunlarda kullanıyorum.Hiç bir sıkıntı görmedim. Tavsiye ederim.

Zaten SSD varsa 1TB HDD almak daha mantıklı olacaktır sizin durumunuzda. Toshiba P300, WD Blue veya Seagate Barracuda alabilirsiniz.

Sizdeki SSD nedir? Kronik sorunlu bir SSD ise SSD alın derim. Ama SSD'niz iyiyse kaliteli bir HDD alıp verilerinizi yedekleyebilirsiniz.

Kimsenin hoşlanmayacağı ama benim uzun bir süre kullandığım sistem var. Ben gömülü almak yerine taşınılabilir depolama aldım 1TB boyutlarında. Oyun oynayacağım zaman takıyorum. Taşınabilir olması kolaylık sağlaması bir yana yine de okuma yazma oranları yüzünden pek tercih edilmiyor.

Yine de almak isteyen işlemciye Ram takviyesi yapabilir ve gönül rahatlığı ile kullanabilir. Para konusunda sıkıntı yaşamayanlar elbette dahili HDD veya SSD alabilir. Öğrenci için veli nimet olacaktır taşınabilir depolamalar.

Önerim 1TB Toshiba Gold Depolama.

Merhaba arkadaşlar, bende 223 GB SSD var ve 1 TB hard disk fakat günümüz oyunları için yer kalmadı. O yüzden SSD mi almalıyım hard disk mi? Hard disk ve SSD önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 300 TL.

Oyunlar için yer kalmadıysa SSD almanı öneririm. Zira günümüz oyunlarında SSD şart. Bütçe arttırıp 480GB SSD alırsan çok daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı