300₺ fare önerisi

G203 önermem. Ergonomisi çok kötü, tekerlek ve yan tuşlarda çift tıklama sorunu var.

Kullanan arkadaşlarım var. Gayet memnunlar. G102 gibi değil bu. Ne çift tıklama sorunu ne başka bir sorunu var. Bu da yine uydurma veya düzgün kullanılmamış bir cihazın sorununa benziyor. Ergonomi kişiden kişiye değişir. Ergonomisi kötüdür diye bir mantık yok.

Kullanan arkadaşlarım var. Gayet memnunlar. G102 gibi değil bu. Ne çift tıklama sorunu ne başka bir sorunu var. Bu da yine uydurma veya düzgün kullanılmamış bir cihazın sorununa benziyor. Ergonomi kişiden kişiye değişir. Ergonomisi kötüdür diye bir mantık yok.
Ben kendim kullandım yıllarca, hepsi kendi deneyimim. Teknolojik ürünleri de dikkatli ve titiz kullanırım
Ergonomi kişiden kişiye göre değişir haklısın ama yumurta şeklinde bir kasa çoğu kullanıcı için rahatsız edici olacaktır
Bildiğim kadarıyla g102 ve 203 aynı cihaz sadece birisi Avrupa diğeri de Asya pazarında farklı isimle satılıyor

Ben kendim kullandım yıllarca, hepsi kendi deneyimim. Teknolojik ürünleri de dikkatli ve titiz kullanırım.
Ergonomi kişiden kişiye göre değişir haklısın ama yumurta şeklinde bir kasa çoğu kullanıcı için rahatsız edici olacaktır.
Bildiğim kadarıyla G102 ve 203 aynı cihaz sadece birisi Avrupa diğeri de Asya pazarında farklı isimle satılıyor.

G203 ve G102 arasında malzeme kalitesi farkı var. G102 lego gibi dağılabiliyor ve tuşları bazen sorun çıkarabiliyor. G203 bu tarz sorunlara sahip değil. Size gelen ürün hatalı olabilir tahminimce.

G203 ve G102 arasında malzeme kalitesi farkı var. G102 lego gibi dağılabiliyor ve tuşları bazen sorun çıkarabiliyor. G203 bu tarz sorunlara sahip değil. Size gelen ürün hatalı olabilir tahminimce.
Elbette olabilir ama tutuşu ve şekli çoğu kişiye hitap etmiyor. G203 kullanan başka arkadaşım da aynı sıkıntıya sahip. Ben 4 yıl kullandım, su an başka bir mousea geçtim bileğim rahatladı

Başka bir arkadaşım da mouse bakıyordu fiziksel mağazadan. G203 ve rival 3 aynı fiyattı. İkisini de denedi ve ilk dediği şey "g203 hiç rahat değil" oldu. Rival 3 aldı memnun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı