300₺ Gamepower kontrolcü uyumlu fan önerisi

Ardasen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın beklediğimden fazla ısınmasından dolayı fan almaya karar verdim. Fakat fan takma işinden pek anlamadığım icin nereye takilacagini bilmiyorum. Kasamın arkasında boyle bir boşluk var buraya mi takmam gerekir? Eğer buraya yapılacaksa 300TL'ye 2 tane fan önerir misiniz?

20200725_123140.jpg

Hocam bu değerler normal sayılıdır ama yine de daha fazla soğutmak isterseniz:
n11.com'dan Aerocool 120mm Eclipse 12 ae-cfeclps12 ARGB 4pin siyah kasa fanı seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
.
Hocam çok baktım ancak RGB bulamadım eğer renkli kullanmak isterseniz dönüştürücü ya da ARGB kontrolcüsü alabilirsiniz. Yok ben sadece soğutma istiyorum derseniz:
n11.com'dan Corsair Air SP120 PWM quiet Edition fan 12 cm siyah, mavi, kırmız seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
.
Tabi tercih size kalmış.

Hocam Corsair bende buldum benim de aklimda o vardı bir bilginiz var mı fan la alakalı iyi veya kötü anlamda?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı