WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
300 lira seviyesinde pek bir seçenek yok. Bütçenizi yükseltirseniz Toshiba P300 bakabilirsiniz. Testlerde 150-160 MB hızlarda okuma yazma yaptığı oluyor.
422 MB/S vurduğunu bile gördüm Burst patlama değeri olarak ama kararlı şekilde 200 > MB dolaylarında çalışıyor. Benim HDD 400 GB yer kalmış buna rağmen böyle ben arkadaşın söylemine gıcık oldum ne demek sallamak? Bilip bilmeden konuşuyor ya insanlar. Sallasam ne kazancım olacak? Adam tavsiye istemiş tavsiye verdim boş yapma.
422 MB/s vurduğunu bile gördüm Burst patlama değeri olarak ama kararlı şekilde 200 > MB dolaylarında çalışıyor. Benim HDD 400 GB yer kalmış buna rağmen böyle ben arkadaşın söylemine gıcık oldum ne demek sallamak? Bilip bilmeden konuşuyor ya insanlar. Sallasam ne kazancım olacak? Adam tavsiye istemiş tavsiye verdim boş yapma.
Aslında ikisiyle de gördüm hocam ondan belirttim. Gayet başarılı bir cihaz. Hala kullanıyorum satın alalı 3 yıl oldu ve ben uzun vadede bir bunu başarılı olarak buluyorum birde seagate cihazları da sağlam oluyor. Diğer markalarla denemelerim pek olumlu olmadı.
Şimdi stabil olarak test yapıp sonuç atmak isterdim ama cihaz ağzına kadar dolu ve sağlıklı test için cihazın boş olması gerek saygılar ve de iyi günler diliyorum.