QuickSilver17
Decapat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bilgisayarda her oyun için kullanacağım bir kol arıyorum bu aralar. PS4 için tasarlanmış olmasına rağmen en iyi seçeneğin Dualshock 4 olduğunu düşünüyorum. (Tabii Xbox One kolu Windows ile tam uyumlu olduğu için o da bir alternatif) Bir sorum var, Dualshock 4'ü bilgisayarda şarj edebilir miyim? Şarj edersem herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Diyelim bunları hallettik, gelelim satın alma kısmına:
Uygun fiyata arıyorum 300TL üzeri olmaz. Bulan varsa linkini koysun lütfen aşağıya.
Bunlar orijinal midir?
urun.n11.com
-
www.gittigidiyor.com
-
www.gittigidiyor.com
Diyelim bunları hallettik, gelelim satın alma kısmına:
Uygun fiyata arıyorum 300TL üzeri olmaz. Bulan varsa linkini koysun lütfen aşağıya.
Bunlar orijinal midir?
PlayStation 4 Aksesuarları ve Fiyatları - n11
PS4 Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PS4 Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Yenilenmiş Dualshock 4 Ps4 V2 Gamepad Kol - Yeşil Kamuflaj Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Yenilenmiş Dualshock 4 Ps4 V2 Gamepad Kol - Yeşil Kamuflaj en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Yenilenmiş Dualshock 4 Ps4 V2 Gamepad Kol - Yeşil Kamuflaj incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
PS4 DUALSHOCK4 V2 KABLOSUZ GAMEPAD OYUN KOLU MUADİL 5 RENK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
PS4 DUALSHOCK4 V2 KABLOSUZ GAMEPAD OYUN KOLU MUADİL 5 RENK en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! PS4 DUALSHOCK4 V2 KABLOSUZ GAMEPAD OYUN KOLU MUADİL 5 RENK incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!