300 TL altı Dualshock 4 v2 nereden bulunur?

QuickSilver17

Decapat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bilgisayarda her oyun için kullanacağım bir kol arıyorum bu aralar. PS4 için tasarlanmış olmasına rağmen en iyi seçeneğin Dualshock 4 olduğunu düşünüyorum. (Tabii Xbox One kolu Windows ile tam uyumlu olduğu için o da bir alternatif) Bir sorum var, Dualshock 4'ü bilgisayarda şarj edebilir miyim? Şarj edersem herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Diyelim bunları hallettik, gelelim satın alma kısmına:

Uygun fiyata arıyorum 300TL üzeri olmaz. Bulan varsa linkini koysun lütfen aşağıya.

Bunlar orijinal midir?
-
-

Attıklarından birinci ve üçüncü orijinal değil. İkincisi ise yenilenmiş ürün. Yazıyor zaten orijinal olmadığı muadil diyor.
sen bilirsin ama xbox kontrolcüsü daha kullanışlı bence

Attıklarından birinci ve üçüncü orijinal değil. İkincisi ise yenilenmiş ürün. Yazıyor zaten orijinal olmadığı muadil diyor.
Pardon üçüncüyü yanlış atmışım başka atacaktım.
Peki sizin bir öneriniz var mıdır?

2.ürün için bunu yazmışlar, 1 ay garantisi var diyor. Bence 2.el temiz baksan 200tl'ye rahatlıkla bulursun. PS4 kolu aldım ben ve uyumlu olmadığı için program yükledim, o da stabil değildi. Sattım Xbox One S kolu aldım ve çok memnunum.
"Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir !!"

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı