300 TL Bluetooth klavye tavsiyesi

61924

Megapat
Herkese selam, oyun oynarken sorun çıkarmayacak ama günlük kullanımda da kullanabileceğim bir BT klavye arıyorum. Mekanik olmak zorunda değil. Sadece tuşlar çok iç içe olmasın istiyorum. Pek bir fikrim de yok ama bilgisayara BT ile bağlanarak USB portunu da doldurmadan çözmem gerekiyor bu durumu. Umarım bu konuda bana biraz fikir verebilirsiniz. 300 TL bütçem var.

Söylediğim gibi, Bluetooth gecikmesi daha oyun oynarken tatmin edebilecek bir seviyeye gelmedi. Hele bu bütçede.

Söylediğim gibi, Bluetooth gecikmesi daha oyun oynarken tatmin edebilecek bir seviyeye gelmedi. Hele bu bütçede.

O halde Rampage scout 2. el bir ürün alayım. Paramızın değeri kalmadı ki. :/ teşekkür ederim.

Düzeltme: Rampage Scout aldım 2. el. Eğer unutmazsam bir ek daha yapar eklerim deneyimleri.

Arkadaşlar ben ürünü kasım 2021'den beri kullanıyorum. Henüz ciddi bir sorunla karşılaşmadım. Gecikme de yaşatmadı benim anlayacağım kadar. Ama ergonomi olarak el dayamanın olmaması sorun olabilir ama altında yükseltme çıtası bulunmaması direk eksi yazar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı