300 TL bütçe klavye önerisi

SanalAzrail

Hectopat
Arkadaşlar elimde Microsoft marka 10 senelik bir klavye bulunuyor. Yenilemek istiyorum. Oyun oynuyor, yazılım ile uğraşıyorum. Klavyeden beklentim özellikle sessiz olması ve klavye üzerinden multimedya kontrolleri sağlayabilmem. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Mekanik olup olmaması önemli mi bilmiyorum dediğim gibi sessiz bir klavye arıyorum.
Aklımda Logitech G213 almak var. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

G213 gayet güzel klavyedir. Sesi de çok çıkmaz sonuçta membrane. Gamepower ve Rampage gibi markalara bulaşmamanızı tavsiye ederim. Cooler Master MK-110 da alınabilir fakat G213'de multimedya için ayrı tuşlar bulunmakta.

G213 gayet güzel klavyedir. Sesi de çok çıkmaz sonuçta membrane. Gamepower ve Rampage gibi markalara bulaşmamanızı tavsiye ederim. Cooler Master MK-110 da alınabilir fakat G213'de multimedya için ayrı tuşlar bulunmakta.
Teşekkürler yaptığım araştırmalar sonucu g213 ve mk-110 listemdeydi. Ayrıca HyperX Alloy Core var ancak fazla yorum bulamadım. Ses konusunda membrane daha iyi herhalde.

Tavsiyeler üzerine G213 satın aldım. Geldiği zaman konuya güncelleme yapacağım.
Güncelleme: Ürün elime ancak bu gün ulaştı. Ses arttırma tuşu bozuk olduğundan dolayı iade ettim. Bilek desteği kısmı da çıkmıyor. Alacak arkadaşlara izlenimim budur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı