shadowkav_
Hectopat
Arkadaşlar selam, birkaç gündür araştırmaktayım ve birkaç gitara baktım ve kararsız kaldım. Sizin de fikirlerinizi merak etmekteyim. Bu fiyata alabileceğim uygun bir gitar var mı acaba? Varsa yorumlarınızı bekliyorum. He bu arada lütfen yok bu fiyata bir şey alamazsın yükselt düzgün bir şey al gibi yorumlarla gelmeyin, başlangıç seviyesi bir gitar arıyorum. Bu paraya nasıl bir şey tercih edersiniz?
urun.n11.com
www.hepsiburada.com
www.gittigidiyor.com
www.gittigidiyor.com
Şu anda garcia LC 3900 BK siyah klasik gitar almayı düşünüyorum, 330 TL. Var mıdır acaba daha iyi bir ürün?
Klasik Gitar+Kılıf+Pena+Ücretsiz Kargo(full set) Fiyatları ve Özellikleri
Klasik Gitar+Kılıf+Pena+Ücretsiz Kargo(full set) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Garcia LC 3900 BK Siyah Klasik Gitar Kitabı ve Fiyatı
Garcia LC 3900 BK Siyah Klasik Gitar kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Garcia LC 3900 BK Siyah Klasik Gitar eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Andres Klasik Gitar Natural Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Andres Klasik Gitar Natural en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Andres Klasik Gitar Natural incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Şu anda garcia LC 3900 BK siyah klasik gitar almayı düşünüyorum, 330 TL. Var mıdır acaba daha iyi bir ürün?
Son düzenleyen: Moderatör: