Oyuncu klavyesi mi arıyorsun? Yoksa normal klavye mi?
![]()
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numarawww.teknobiyotik.com
![]()
Lenovo Legion K300 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Lenovo Legion K300 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Daha çok FPS oyunları oynuyorum ona uygun klavye arıyorum.300 TL civarında beni uzun süre boyunca götürecek önerileriniz var mı? Klavyem bozuldu bugün sipariş vereceğim. Teşekkürler şimdiden.
Bu klavyeyi gördüm de Türkçe versiyonu yok sanırım kararsız kaldım
Çok sağ ol peki attığın site güvenilir midir ilk defa duyuyorum ona göre sipariş vereceğim.Çözüm: Türkçe olmayan klavye Türkçe Q olarak nasıl kullanılır?
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bir klavye almak istiyorsunuz ve klavyenizin tuş dizilimi Türkçe değil. Yani "Ğ, Ü, Ş, C" gibi harfler klavye de yok. Ve bu yüzden ürünü almaktan vazgeçiyorsunuz. Ama durun! Unutmayın ki tuşların üzerindeki baskılar sadece bir boyadan ibaret. Yani o klavyeyi...www.technopat.net
Evet.Çok sağ ol peki attığın site güvenilir midir ilk defa duyuyorum ona göre sipariş vereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.