300 TL Civarında Oyuncu Mouse

Razer DeathAdder Chroma tam bir şaheser. 10000 dpi fazlasıyla gereksiz ama çok sağlam bir fare. Çok fazla makro kullanmayacaksan DeathAdder al. Sade, şık ve uzun ömürlü.

Deathadderde başlangıçta herşey cok iyi en geç 2 seneye çift tiklama sorununu yasamayan yok gibi asusun ekstra switchle gelmesi ve mousenin ömrünü uzatan bir etmen olarak duruyor. Genel olarak incelemeleri ve kullananların yorumuda iyi geldi o yuzden düşünüyorum. Bende 1800 dpide pençe şeklinde kullanıyorum. Ve her tutus şekline uygun diyor asus. Senseide rivalde soyulma tarzı sıkıntılar çok yaygın görünüyor. Razer sanki herşeyi müthiş yapıp switchleri bilerek kalitesiz bırakıyor çok şikayet var bununla ilgili. G502de skatezler kendiliğinden kalktığı ve servisin sıkıntı yarattığı deniyor. Ve arkasi iri sol tık dar duruyor hala kesinlestiremedim. Kaç hafta oldu isin içinden çıkamadım cikabilecegimide
sanmıyorum. Bu yüzden alıp artik kurtulayim diyorum.

2 senede mouse tık ömrü biter zaten hele hele lol dota filan oynuyan adam mouse çerez gibi yiyor tık tık :). Şahsen ben titiz kullanıyorum 2-3 yil arasinda ömrünü tamamlasin eyvallah derim . :) Logitech yillardir kaliteli bilirdik. Mouse ve kulaklik anladimda öyle sikayetler duydumki soğudum. Hele o g930 un hastasiydim kablosuz kulaklik kimse önermiyor. :) Logitech bence eleyin.

2 senede biter diyorsunda 3-5 ayda yaşayan çok o sıkıntıyı. Ben 2 sene sonra yaşadım makrolarla pek işim olmuyor en fazla dpi ayarı onada dokunmuyorum pek. Şu ara ülke mali açıdanda kötü ileride maddi sıkıntıya düşersem bu mouse ekstra switchleriyle sıkıntı yaşasam bile değişirim yeni mouse almama gerek kalmaz diye düşünüyorum ama bir sefer söktükten sonra değişmek için tek atışın olduğu beceremezsen iş sıkıntıya girerde deniyor bir çılgınlık yapıp bf3 imperatorumun yanında bf4 taipan mı alsam işe daldıkça işin içinden çıkamıyorum :D

2 senede biter diyorsunda 3-5 ayda yaşayan çok o sıkıntıyı. Ben 2 sene sonra yaşadım makrolarla pek işim olmuyor en fazla dpi ayarı onada dokunmuyorum pek. Şu ara ülke mali açıdanda kötü ileride maddi sıkıntıya düşersem bu mouse ekstra switchleriyle sıkıntı yaşasam bile değişirim yeni mouse almama gerek kalmaz diye düşünüyorum ama bir sefer söktükten sonra değişmek için tek atışın olduğu beceremezsen iş sıkıntıya girerde deniyor bir çılgınlık yapıp bf3 imperatorumun yanında bf4 taipan mı alsam işe daldıkça işin içinden çıkamıyorum :D
Tek ve son cümleyi söyleyeceğim "Anı Yaşa "

Arkadaşın da gazıyla cuma adekse gidip deneyeceğim hangisini beğenirsem alacağım araştırdıkça hepsinden birşeyler çıkıyor ve bu çıkanlar çok kafa karıştırıyor orada alacağım bir tanesini artık. Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı