300 TL ekran kartı olarak ne önerirsiniz?

Yer
İstanbul / Sancaktepe
Arkadaşlar 300 TL bütçe ile ekran kartı alacağım aslında bütçem 600 TL'ydi ama maalesef maddi olarak sorun yaşadım bütçe düşürmem gerekti. Elimdeki kartı kardeşime vereceğim o yüzden yeni ekran kartı almak istiyorum 2.el satıştan pek anlamam o yüzden size danışmak istedim. Size 2 sorum var.
İlk soru: Ekran kartı aldığımda satıcı öder yazıyor ve bu tutar ne kadar oluyor kargo masrafı osmaniye'de yaşıyorum.
İkinci soru: Hangi ekran kartını almalıyım bu bütçede önerisi olan var mı? Ben birkaç modele rastladım.
Bu kart fazla eski farkındayım danışmak istedim.
Diğer kart bu başka öneriniz varsa alabilirim içi açılmamış kart olması daha iyi olur. 2. el alırken nelere dikkat etmek gerektiğini bilmiyorum :(
PSU kötü durumda en kısa zamanda değişecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede RX460 al elinden geldiğince OEM almamaya çalış hani şu küçük kırmızı fanlı olan varya bazıları şikayetçi ses yapabiliyor falan diyolar.
Biliyorum zamanında alacaktım alamamıştım herkes elden ilan eriyor GET açan ilanlar ise hep eski kartlar galiba kartsız kalacağım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı