Kirito_Kun
Centipat
Daha fazla
Merhaba şu anda kullandığım mouse bu:
www.trendyol.com
Ancak orta tuşu çalışmıyor o yüzden değiştirmek istiyorum şu fareleri buldum.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
El ölçüm 21 cm tutuş şeklim ise avuç içi, büyük fareleri tercih ediyorum. Bunlardan birini seçebilirsiniz ya da bu fiyat bandında bir mouse önerirseniz sevinir teşekkürler.
Genel Markalar Kablolu Usb Optik Oyuncu Mause Ergonomik Gaming Fonksiyonlu RGB Işıklı - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Kablolu Usb Optik Oyuncu Mause Ergonomik Gaming Fonksiyonlu RGB Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ancak orta tuşu çalışmıyor o yüzden değiştirmek istiyorum şu fareleri buldum.
Xrades Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 - Fiyatı, Yorumları
Xrades Felix Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Drag Click Makrolu G502 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
GamePower Icarus 10.000DPI 9 Tuş RGB Profesyonel Optik Gaming Mouse Fiyatı - Trendyol
Gamepower Icarus 10.000dpı 9 Tuş Rgb Profesyonel Optik Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Xrades Ninja Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Ayarlanabilir Ağırlık Drag Click Makrolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Ninja Rgb Gaming Mouse 12800 Dpı 8 Tuşlu Ayarlanabilir Ağırlık Drag Click Makrolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Rampage Rm-607 Heady Usb Siyah 4800dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-607 Heady Usb Siyah 4800dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: