Blue switch konusunda aydınlatırsan daha iyi karar verebilirim...Klavyenin blue switch olması sıkıntı değilse Gigabyte Force K83 ve Corsair Harpoon RGB alınabilir.
Kardeşim işte tam anlamıyorum, optimum seviyede oyun konforunu sağlayabileceğim tabiri caizse kayıp giden bir oyun oynayışı istiyorum onun için ne gerekiyorsa alayımGamepower, Motospeed, James Doneky gibi markalardan uzak durun. Çin işi en dandik üretim Outemu tarzı switchler kullanıyor ve bu switchler 1 yıl sonra ya bozuluyor ya da lehim atıyor. Güya mekanik ve 50M ömrü olması lazım. İlla bozulacak demiyorum ancak forumda ve çevremde aynı sorunu yaşayan onlarca insan var. Her seferinde almayın diyoruz güya "Abİ bU mEkAnİk YaW" diye alıyorlar. Halbuki en dandik switchleri kullanıp ışık ekliyorlar ve milletin gözünü boyuyorlar.
Her ne kadar araştırmasam da son zamanlarda sıkça önerilen Gigabyte Force K83 var Cherry MX switchli. Ancak bu fiyatta bir klavyede Cherry MX olunca da tahmin edebileceğiniz üzere ışık olmuyor.
Eğer illa ışıklı olsun diyorsanız da incelemesi imzamda olan şu an kullandığım Cooler Master Masterkeys Lite L öneririm. Mekanik hisli ve RGB.
Eğer bilek desteği, medya ve makro tuşları önemliyse Masterkey Lite L yerine Corsair K55 veya Steelseries Apex 150 de alınabilir ancak Masterkeys Lite L yarı mekanik switchler kullandığından dediklerim sizin için fazla önem arz etmiyorsa mutlaka Masterkeys Lite L öneririm.
Şimdi bu bahsettiğimiz klavyeler dururken Trust önermeniz oldu mu hiç? Ben Trust'ı bunların yanına koymam.Blue switch sesli ve atlama noktası olan switch.
Gigabyte kullanılan switch markası Cherry MX piyasada alınabilecek en iyi switch denebilir.
Blue switch gibi atlama noktası olan switchler MOBA türü oyunlar da avantajlı FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız red switch almak daha iyi olur.
Biraz bütçeyi artırıp Trust Gxt 890 bakabilirsiniz red switch olarak.
Açıklamayı yaptım okursan anlarsın.Ben Trust'ı bunların yanına koymam.