300 TL fare ve klavye önerisi

@Sylveon Yok mavi switch değil Masterkeys'in hissiyatı. Atlama noktası yok ki bir kere :)

Evet özellikle Motospeed'de sorun yaşıyan çoktu. Rampage de aynı şey zaten dediğiniz gibi ikisi de marka basıyor :) Ancak Trust'a ön yargı duyup da gidip Rampage alanı da ilk defa sizden duydum. Trust neyse Rampage -3'üdür yani :D

Ancak diğer ürünlerinden dolayı da ön yargı duymamız doğal bence. @Sylveon

@FantastikTürk Forumda onu diyecek seviyede kişiler yok en azından YouTube yorumlarında gördüm.

Masterkeys atlama noktası var sanıyordum onu deniyeli çok olmuştu teşekkür ederim ama Corsair K55 ve Steelseries Apex 150 ben yarı mekaniğim demiyor zaten ve membrandan çok farklı değiller.

Trust ön yargı olabilir ona bir şey demiyorum ama Gamepower, Rampage gibi basma markalarla aynı yere koymamak gerek.

@Sylveon Evet o yüzden özellikle medya tuşları ve bilek desteği çok önemli değilse mutlaka Masterkeys alın dedim arkadaşa. Diğerleri bildiğimiz zarlı klavye. Ancak gene de zarlıdan zarlıya da kalite farkı var. Bir HyperX veya Corsair'in üretmesi var bir de dandik Rampage'nin üretmesi var. Eğer Gigabyte Force K83 alınmayacaksa ilk tercih Masterkeys Lite daha sonra öbür SS Apex 150, Corsair K55, HyperX Alloy Core RGB olmalı diye düşünüyorum.

Nasıl yani, hiç önermiyorum derken? Gayet kaliteli bir klavye.

Arkadaşlar merhaba, yeni bir PC alacağım hazır sistem olacak. Cebime göre karar kıldığım sistem:
Arkadaşlar aslında sistem tavsiyesi istemiyorum. Merak edenler için koydum. Sorum şu; şöyle bir bakıyorum ve mekanik oyunculuk için en ideali. Lakin bir sürü farklı yorum var. Simdi ben klavye + mouse için taş çatlasa 300 lira harcayabilirim. Rampage, Gamepower gibi markalar hesaplı lakin ileriye dönük bozulur falan diyorlar. Beyler RGB manyağı değilim lakin olsa daha güzel olur. Seçerken hangi noktalara değinmem lazım veya hangi markaları almam lazım. Ayrıca kaliteli olduğu sürece set de alabilirim. Tavsiye verebilir misiniz? Teşekkürler.

Dostum oynayacağın oyuna göre kullanacağın marka ve model çok önemli. Eğer klavyeye önem vermiyorsan benim gibi sadece CS:GO oynayacaksan Fareyi Steelseries olarak seç fare çok önemli. ben mesela 60 liralık rampage klavye 350 liralık 310 Rival mouse kullanıyorum fazla memnunum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı