300 TL fare ve klavye önerisi

@Sylveon Yok mavi switch değil Masterkeys'in hissiyatı. Atlama noktası yok ki bir kere

Evet özellikle Motospeed'de sorun yaşıyan çoktu. Rampage de aynı şey zaten dediğiniz gibi ikisi de marka basıyor Ancak Trust'a ön yargı duyup da gidip Rampage alanı da ilk defa sizden duydum. Trust neyse Rampage -3'üdür yani

Ancak diğer ürünlerinden dolayı da ön yargı duymamız doğal bence. @Sylveon

@FantastikTürk Forumda onu diyecek seviyede kişiler yok en azından YouTube yorumlarında gördüm.

Masterkeys atlama noktası var sanıyordum onu deniyeli çok olmuştu teşekkür ederim ama Corsair K55 ve Steelseries Apex 150 ben yarı mekaniğim demiyor zaten ve membrandan çok farklı değiller.

Trust ön yargı olabilir ona bir şey demiyorum ama Gamepower, Rampage gibi basma markalarla aynı yere koymamak gerek.

@Sylveon Evet o yüzden özellikle medya tuşları ve bilek desteği çok önemli değilse mutlaka Masterkeys alın dedim arkadaşa. Diğerleri bildiğimiz zarlı klavye. Ancak gene de zarlıdan zarlıya da kalite farkı var. Bir HyperX veya Corsair'in üretmesi var bir de dandik Rampage'nin üretmesi var. Eğer Gigabyte Force K83 alınmayacaksa ilk tercih Masterkeys Lite daha sonra öbür SS Apex 150, Corsair K55, HyperX Alloy Core RGB olmalı diye düşünüyorum.

Dostum oynayacağın oyuna göre kullanacağın marka ve model çok önemli. Eğer klavyeye önem vermiyorsan benim gibi sadece CS:GO oynayacaksan Fareyi Steelseries olarak seç fare çok önemli. ben mesela 60 liralık rampage klavye 350 liralık 310 Rival mouse kullanıyorum fazla memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…