Laptop için alacağım. 1TB olması yeterlidir. Uzun ömürlü olsun.
Ben 2.5 inç lik istiyorum. Laptopa takacağımı belirtmiştim. Bütçemide aşıyor 2.5 inç seçeneği.WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Böyle bir HDD bakıyorsunuz herhalde.Ben 2.5 inç lik istiyorum. Laptopa takacağımı belirtmiştim. Bütçemide aşıyor 2.5 inç seçeneği.
Ben 2.5 inçlik istiyorum. Laptopa takacağımı belirtmiştim. Bütçemide aşıyor 2.5 inç seçeneği.
1TB Aşağısı genellikle refurbished ürün oluyor 1tb tavsiye ediyorum ürün olarak tavsiyem toshıba olur hocam.100lira daha ekleyebilirseniz tabi bunu öneririm.Evet hocam dediğiniz gibi bütçeniz dahlinde 500GB hali var sadece:
![]()
Western Digital Black WD5000LPLX 500 GB HDD Fiyatları ve Özellikleri
Western Digital Black WD5000LPLX 500 GB HDD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.