Bu bütçe ile sadece işlemci bulabilirsiniz.Mönitör olsa da olur olmasa da olur. Sadece alabilceğim en iyi parçaları almak istiyorum.
Eğer bu fiyata bir oyun bilgisayarı istiyorsan arkadaşın dediği gibi sadece işlemci alabilirsin ama sadece internette takılıp video falan izleyeceksen 2. el veya ucuz fiyata sistem toplayabilirsin.Mönitör olsa da olur olmasa da olur. Sadece alabilceğim en iyi parçaları almak istiyorum.
Bu fiyata sistem toplanamıyor. Arkadaşın dediği gibi 2.el sistemlere göz atmalısın.Mönitör olsa da olur olmasa da olur. Sadece alabilceğim en iyi parçaları almak istiyorum.
Aynen öle böle videolar çok kanmayın.Bir kaç gün önce çekilmiş bir video vardı Youtube'da. "500 TL'ye oyun bilgisayarı toplamak" diye. Sakın böyle videolara kanıp saçma sapan sistemler alma. Minecraft ve CS 1.6 oynarsın öyle sistemlerle. İkinci el sistemlere yönelebilirsin.
ben orda 3000tl demek istedim sosyal nedense 300 anladıBu bütçe ile sadece işlemci bulabilirsiniz.![]()
ben sistem toplarsam oda oyun için olur yoksa öyle ikinci el parçaları neyapayım çöpe atarım daha iyiEğer bu fiyata bir oyun bilgisayarı istiyorsan arkadaşın dediği gibi sadece işlemci alabilirsin ama sadece internette takılıp video falan izleyeceksen 2. el veya ucuz fiyata sistem toplayabilirsin.
ben orda 3000tl demek istedim sosyal nedense 300 anladı
yoksa ben mal değilim
ben sistem toplarsam oda oyun için olur yoksa öyle ikinci el parçaları neyapayım çöpe atarım daha iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.