25 ila 35 bin TL sistem önerisi

Oyun için 7900 GRE daha iyi bir tercih olur. Öbür işlerde durum ne olur bir fikrim yok ama NVIDIA daha çok öneriliyor tasarım kurgu işleri için.
oyunda sıklıkla oynayacağım ama 7900 gre ile 4070 arasındaki makas çok fazla mı ? Program vs işlerinde hep nvidia tarafından kolaylıklar vs olduğu için ikisi arasında kaldım

Oyunda sıklıkla oynayacağım ama 7900 GRE ile 4070 arasındaki makas çok fazla mı? Program vs işlerinde hep NVIDIA tarafından kolaylıklar vs olduğu için ikisi arasında kaldım.

Arasındaki makasın aşırı fazla olacağını düşünmüyorum. Yine de internetten test videolarına bakıp karar verin.

Arasındaki makasın aşırı fazla olacağını düşünmüyorum. Yine de internetten test videolarına bakıp karar verin.
peki hocam teşekkür ederim kimi oyunda gre 30 35 fpse kadar fark atsada kimi oyunda 4070in üstün olduğuda var 4070 faizsiz 6 ay taksit imkanı olduğu için tercihim o olucak galiba,attığım monitör için ne diyorsunuz peki ?

peki hocam son olarak 1000-1100-1200 civarı hava soğutma var mı bildiğiniz alınabilecek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı