300 TL klavye önerisi

pinarci

Centipat
Arkadaşlar şu 3 ürün arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.

Cooler Master MK110.

Truat cada 890.

Logitech G213(sıfır kapalı kutu veya değişim ürünü olan var 200-250 TL civarına alacağım )

Ürünlerden anlaşıldığı üzere ses az da olsa çıkartan ama rahatsız da etmeyecek bir şey istiyorum genelde FPS oyunu oynarım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişim ürününü neden alıyosunuz ki belli ki bir sorun olmuş ki değişim istemişler. Dikkat edin.

GXT 890 Cada ile yazıyorum bunu. Çok memnunum. Gerçek RGB, yazılımı var. Yazılımdan renk paleti aracılığı ile istediğiniz rengi ayarlayabilirsiniz. Yazılımda 10'a yakın mod bulunuyor, isterseniz istediğiniz tuşa istediğiniz rengi atayabiliyorsunuz. Tuşlar Outemu Red Switch, gerçek bir mekanik klavye. Windows kilidi bu klavyede de bulunuyor. Ürünün Türkçe Q ve İngilizce olmak üzere iki modeli var. Türkçe tuşlar basım değil, direkt olarak kazıma yani orijinal tuş. Kazıma tuşlar olduğu için hiçbir tuş silinmiyor. Malzeme kalitesine gelirsek oldukça kaliteli. Klavye ağır ancak kalite ağırlığı, hissediyorsunuz. Bu ürün ile Trust önyargımı kırdım. Kendini bir hayli geliştirmiş bu Hollanda menşeili firma. 2014 yılındaki ürünlerindeki kokan kanser plastikten, kaliteli ürünlere hızlı ve doğru bir geçiş yapmış. Harcadığım en iyi 300 liraydı. Sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Değişim ürününü neden alıyosunuz ki belli ki bir sorun olmuş ki değişim istemişler. Dikkat edin.
Hocam yanlışım yoksa sorunlu olan ürün değiştirilmiş demek oluyor. Zaten satıcı biraz değişik biri gibi geldi vazgeçtim bir satıcı daha var onunla da konuşup kararımı vericem bakalım.

Gönlüm g213 den yana (kulaklık ve farem Logitech) ama trust 890 alıcam sanırım.Hem sıfır almış olurum şu dönemde virüs işi korkutuyor beni.Önerilere açığım ama halen almış değilim.😄

GXT 890 Cada öneririm. Kullanıcısıyım tek sıkıntısı tuşlarda ağır kullanıma bağlı olarak harflerin şekli bozulabiliyor. Benim D harfi komple gitti mesela. Bu bazı kişilerde oluyor bu arada. RGB'si muhteşem. Görünüm olarakta süper bir klavye. Sorun varsa cevaplayabilirim ben de. Programı da yukarda ki arkadaşın dediği gibi çok iyi. Onda da tek sıkıntı renk seçerken düşük kare hızında kalması. G213 fiyatını haketmiyor. Bilek desteği de istersen GXT 766 ile modlayabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı