300 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan Neched
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 945

Neched

Kilopat
300 TL fiyat bandında, uzun ömürlü mümkünse mekanik klavye arıyorum. Aklımda Gigabyte Aorus gk-Force-K83 vardı, ama hiçbir yerde stok kalmamış sanırım. Her türlü öneriye açığım tek zorunlu koşul kaliteli ve uzun ömürlü olması, mekanik olmasa da olur.

Son düzenleme:
Ülkemize yeni yeni tedarik edilen yurt dışından gelen bir marka. Gayet kaliteli ve güvenilirdir. Blue switch sesi hoşunuza gidiyorsa mekanik klavye tepkime süresi olarak membrane klavyelere göre çok iyidir. İçinde Outemu marka bir Switch bulunuyor. Bu fiyata mekanik olarak en iyi model diyebilirim Blue Switch olarak.

Sanırım seçimim Logitech tarafından olacak Amazon'da kendisi 348 TL şu anda ama içimde ki seste, 350 lira membrane klavye ye verilir mi? diyor. Ama seçimim Logitech olacak sanırım. FSP marka klavye gözüme hoş gözüktü ama numpad tuşları olmadığı için alacağımı sanmıyorum.

Sanırım seçimim Logitech tarafından olacak Amazon'da kendisi 348 TL şu anda ama içimde ki seste, 350 lira membrane klavye ye verilir mi? Diyor. Ama seçimim Logitech olacak sanırım. FSP marka klavye gözüme hoş gözüktü ama numpad tuşları olmadığı için alacağımı sanmıyorum.

Aynen membrane bir klavyeye göre bu fiyat çok yüksek. Logitech önermemin sebebi bu klavyeyi kullanıp beğenmiş olmam ve eğer alırsam keşke mekanik bir klavye alsaydım demezdim diye düşünüyorum. Bu fiyat aralığında mekanik klavye daha iyi olabilir aslında, bakmak lazım.

Son düzenleme:
Burada açtığım konuda birkaç öneri var. Bende araştırıyorum ama sesli olmasını istemediğim için tercihim Red Switch olacaktır.
Mekanik Red Switch olarak aşağıdakileri buldum. Tek isteyeceğim sizden bu ikisinin karşılaştırması.
Trust GXT 865 Asta
Trust 22983 GXT890 Cada
Trust GXT 766 Klavye Bilek Desteği
@Neched @mstfaozder @Sylveon?

Son düzenleme:
Trust Gxt890 forum da inanılmaz derecede fazla öneriliyor alınabilir, ama ben şahsen Trust, Rampage gibi ekipmanlar alma taraftarı değilim. Çok fazla kötü deneyimlerim oldu kendileriyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı