300 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan Neched
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 945
Aynen Rampage, Gamepower gibi firmaların yan sanayi çakma, kalitesiz Çin Mali malzemeler kulandığı söyleniyor, haliyle de beğenilmediği için önerimiyor. Trust'da birkaç yıl öncesine kadar böyle olduğu ama son birkaç yılda kendilerini geliştirdiği ve iyi ürünler çıkardığı yönünde birkaç yorum görmüştüm. Bu doğrultuda Trust 22983 GXT890 Cada hakkında hep olumlu hep önerildiği yorumlar gördüm.

Ben de bir kaç yorum okudum GXT890 ile ilgili, genellikle insanlar klavyeyi çok beğeniyor. Tabi sıkıntısı yok değil tuşların silinmesi, uzun süreli kullanımda tuşlara basmak için yüklenmek vb. gibi problemleri var. Ben şahsen Logitech G213 alacağım ama benim mekanik klavye kullanmak gibi bir takıntım yok. İlla ki mekanik olsun derseniz Gxt 890 o fiyata bulanabilecek en iyi klavyelerden bir tanesi.

%100 aynı fikirdeyim. Bende yüksek ihtimal Logitech G213 alacağım. Logitech olanla da gayet Pro oyuncu olunabilir. Ben de bunu anlamıyorum. Çok düşük MS üzerinden o paralar verilmeye değer mi? Buna çok önem verip, illede mekanik klavye olsun diye takıntı yapanlar zamanda yolculuk falan yapacaklar herhalde(bunu mekanik klavyeyi kötülemek için söylemiyorum, tam tersine çok parası olanlar 1000 TL üstü gerçek Switch mekanik klavye almalıdırlar). :D 1 ms saniyenin binde biri ve göz kırpma süremizin 200-300 ms olduğunu düşünürsek yani membran ile mekanik klavye arasında ne kadar MS farkı olabilir ki? Ya da değer mi aradaki MS fiyat farkını ödemeye? Bilemiyorum.

Son düzenleme:
Ya açık konuşmak gerekirse ben klavyeye o kadar takan bir insan değilim. şu an kullandığım 8 sene önce aldığım ofis klavyesi ömrünü son demlerini yaşıyor diye değiştirmek istiyorum, bence mouse ve kulaklık klavyeden çok daha önemli oyun açısından. Profesyonel bir oyuncu değilim sadece zevkine oyun oynuyorum, bir klavyeye 1000 TL gibi fiyatı ben vermem. O kadar paraya verirsem gözüm arkada kalır :D

Lafı tam ağzımdan aldın. Abi en önemlisi mouse ve kulaklık, klavye 100 liralık bir ofis klavyesi bile olabilir(bu zamana kadar laptop klavyesi ile oynuyordum, o çok mu sanki). Benim mouse SteelSeries Rival 110, SteelSeries Rival 3 veya SteelSeries sensei ten, kulaklık olarak da Cooler Master MH751/MH752, Corsair HS35, Hyper X, Sennheiser gibi iyi kulaklık markalarına bakacağım dün şu kulaklık %50 indirime girmiş diyordu pizz3man, kulağını çınlatalım. :D

Son düzenleme:
Vallahi bu Sennheiser GSP 300 kulaklık çok güzel indirime girmiş, ben bile alabilirim. Dışardan gelen sesi azaltma konusunda çok iyi diyorlar, benim için çok güzel olur şahsen 4 gün önce evimin hemen yanında inşaat çalışmaları başladı :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı