300 TL Klavye Önerisi

Makaleler
1
Merhaba, arkadaşım yeni bir klavye alacak ve 300 TL bütçesi var. Mekanik ve blue switch olmasını istiyor. Arkadaşımın aklında bu ürün var, ne yaptıysam vazgeçiremedim (O da bir miktar haklı, bu bütçede bu istekleri bulması ve kaliteli olması zor.):

Ne diyorsunuz, alsın mı? Başka güzel önerileriniz varsa lütfen bu klavye ile farkını anlatarak atınız.

Merhaba, arkadaşım yeni bir klavye alacak ve 300 TL bütçesi var. Mekanik ve Blue Switch olmasını istiyor. Arkadaşımın aklında bu ürün var, ne yaptıysam vazgeçiremedim (o da bir miktar haklı, bu bütçede bu istekleri bulması ve kaliteli olması zor.):

Ne diyorsunuz, alsın mı? Başka güzel önerileriniz varsa lütfen bu klavye ile farkını anlatarak atınız.

INCA IKG-445 PHALDOR RGB Mekanik Gamıng Klayve fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu arkadaşıma almıştık hem sağlam hem de tuşları kaliteli her ele uyuyor hızlı ve kaliteli Switch'leri de iyi

Evet dostlar öneri(ler) için teşekkürler, ben ne kadar Dragon Kumara'yı beğensem de arkadaşım hâlâ Game Power alacam diye tutturdu. Bende kendi haline bıraktım. Ek olarak bizim burada bu kadar yazmamazın bir manası olmadığını anladım çünkü sadece bir kaç video gösteriyor bana onlar kaliteli alın dediği için alacakmış.

Evet dostlar öneri(ler) için teşekkürler, ben ne kadar Dragon Kumara'yı beğensem de arkadaşım hâlâ Game Power alıcam diye tutturdu. Bende kendi haline bıraktım.
2-3 hafta sonra tuşu bozulmasa iyi 🙂 Arkadaşınıza sponsorlu olduklarını söyleyin. Hem de "Gamepower aldım 3 gün sonra bozuldu." gibi konular gösterin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı