Herkese merhaba öncelikle. Şu an kullandığım klavyemin Blue Switch olmasından dolayı çok ses çıkarıyor. Ben de bu sesten rahatsız olduğum için klavyemi değiştirmeyi düşünüyorum. Maksimum 300 TL olacak şekil de sessiz ve RGB klavye önerebilir misiniz?
Not: Eğer bunu alırsanız daha iyi olur arada bulunan farka değer derseniz 50 TL civarı bütçeyi aşabilirim. Ama ne kadar uygun fiyatlı olursa çok daha iyi olur.
En ucuz Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Herkese merhaba öncelikle. Şu an kullandığım klavyemin Blue Switch olmasından dolayı çok ses çıkarıyor. Ben de bu sesten rahatsız olduğum için klavyemi değiştirmeyi düşünüyorum. Maksimum 300 TL olacak şekil de sessiz ve RGB klavye önerebilir misiniz?
Not: Eğer bunu alırsanız daha iyi olur arada bulunan farka değer derseniz 50 TL civarı bütçeyi aşabilirim. Ama ne kadar uygun fiyatlı olursa çok daha iyi olur.
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Arkadaş blue switch kullanıyor ve sesinden rahatsız oluyor. Attığınız klavyede blue switch kullanmaktadır.