300 TL klavye önerisi

Yer
S.H.I.E.L.D.
Herkese merhaba öncelikle. Şu an kullandığım klavyemin Blue Switch olmasından dolayı çok ses çıkarıyor. Ben de bu sesten rahatsız olduğum için klavyemi değiştirmeyi düşünüyorum. Maksimum 300 TL olacak şekil de sessiz ve RGB klavye önerebilir misiniz?
Not: Eğer bunu alırsanız daha iyi olur arada bulunan farka değer derseniz 50 TL civarı bütçeyi aşabilirim. Ama ne kadar uygun fiyatlı olursa çok daha iyi olur.

Bütçeni 35 TL aşıyor ama en sessiz switchlerden birisini kullanıyor.

Arkadaş blue switch kullanıyor ve sesinden rahatsız oluyor. Attığınız klavyede blue switch kullanmaktadır.

Herkese merhaba öncelikle. Şu an kullandığım klavyemin Blue Switch olmasından dolayı çok ses çıkarıyor. Ben de bu sesten rahatsız olduğum için klavyemi değiştirmeyi düşünüyorum. Maksimum 300 TL olacak şekil de sessiz ve RGB klavye önerebilir misiniz?
Not: Eğer bunu alırsanız daha iyi olur arada bulunan farka değer derseniz 50 TL civarı bütçeyi aşabilirim. Ama ne kadar uygun fiyatlı olursa çok daha iyi olur.
eski klavyenizi satıyorsanız alabilirim temiz ise satıyorsanız fotoğrafını koyup istediğiniz fiyatı yazabilirmisiniz?

Bütçeni 35 TL aşıyor ama en sessiz switchlerden birisini kullanıyor.

Arkadaş blue switch kullanıyor ve sesinden rahatsız oluyor. Attığınız klavyede blue switch kullanmaktadır.
Evet hocam yanlış oldu kırmızılısını bulmaya çalışıyorum alta yazdım zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı