300 TL klavye önerisi

Bence bütçeyi 35TL arttırıp bunu alın. Hem kaliteli hem Red Switch olan bir tek bu klavye var.
Bütçeyi arttıramam derseniz aşağıdaki klavyeyi veya Cynosa Lite alabilirsiniz. Ben MK100 tercih ederdim muhtemelen. Cynosa Lite çok iyi ama o kadar para etmez.

Trust olması kafamı karıştırıyor. Ayrıca çok fazla ses çıkarır mı?
 
Trust olması kafamı karıştırıyor. Ayrıca çok fazla ses çıkarır mı?
Trust'ın GXT serisi diğer Trust ürünleri gibi değil, kaliteli. Bu klavyenin tek sorunu tuşlarının silinmesi. Sesi bildiğimiz Red Switch sesi, maviye göre sessiz ama yine de bir tık sesli. Gece kullanımında falan rahtsız etmez.
 
Trust olması kafamı karıştırıyor. Ayrıca çok fazla ses çıkarır mı?
Trust iyi bir markadır, sorun çıkarmaz. Yorumlarda ürünün kırmızı switch olduğunu gördüm bu yüzden ses çıkarmaz. Yay sesi gelebilir fakat bu segmentte her klavyede az da olsa yay sesi olur.
 
Ne kadar ilgilenirsiniz bilmem ama 2. el piyasasında 300-350 TL'ye tertemiz Blackwidow v2'ler oluyor. 2. el problem olmaz diyorsanız bir araştırmanızı öneririm. Green switch bir klavye olduğu için Red ile Blue switch arasında bir sese sahip.
 
 
Yaklaşık 1 ay önce 325'e v2 aldım hocam. Bir problemi olabileceği riskini göz önünde tutarak aldım zaten ama hala bir problemi yaşatmadı. Kozmetik olarak da bir sıkıntısı yok, mekanik olarak da.
Şimdi siz söyleyince ilanlara baktım biraz, iyi denk getirmişsiniz. Hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı