300 TL klavye önerisi

Trust olması kafamı karıştırıyor. Ayrıca çok fazla ses çıkarır mı?

@hadwiger hocama katılıyorum. Mekanik olarak Trust GXT890 bu fiyata oldukça iyi. Eğer mekanik klavye sizin için çok önemli değilse multimedya tuşları için G213 tercih edebilirsiniz.

Trust'ın GXT serisi diğer Trust ürünleri gibi değil, kaliteli. Bu klavyenin tek sorunu tuşlarının silinmesi. Sesi bildiğimiz Red Switch sesi, maviye göre sessiz ama yine de bir tık sesli. Gece kullanımında falan rahtsız etmez.

Trust iyi bir markadır, sorun çıkarmaz. Yorumlarda ürünün kırmızı switch olduğunu gördüm bu yüzden ses çıkarmaz. Yay sesi gelebilir fakat bu segmentte her klavyede az da olsa yay sesi olur.

Ne kadar ilgilenirsiniz bilmem ama 2. el piyasasında 300-350 TL'ye tertemiz Blackwidow v2'ler oluyor. 2. el problem olmaz diyorsanız bir araştırmanızı öneririm. Green switch bir klavye olduğu için Red ile Blue switch arasında bir sese sahip.

350TL'ye normal Blackwidow olur anca, V2 zor. Blackwidow sesli bir klavye.
Yaklaşık 1 ay önce 325'e v2 aldım hocam. Bir problemi olabileceği riskini göz önünde tutarak aldım zaten ama hala bir problemi yaşatmadı. Kozmetik olarak da bir sıkıntısı yok, mekanik olarak da.

Yaklaşık 1 ay önce 325'e v2 aldım hocam. Bir problemi olabileceği riskini göz önünde tutarak aldım zaten ama hala bir problemi yaşatmadı. Kozmetik olarak da bir sıkıntısı yok, mekanik olarak da.
Şimdi siz söyleyince ilanlara baktım biraz, iyi denk getirmişsiniz. Hayırlı olsun.

Şimdi siz söyleyince ilanlara baktım biraz, iyi denk getirmişsiniz. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam. Belki biraz detaylı araştırırsa arkadaş da bulabilir. Denemeye değer. Ama sizin de söylediğiniz gibi sessiz bir klavye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…