300 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan Kumda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 667
Ya anladık aga bu forum Rampage sevmez.

Öncelikle üslubunuza dikkat edin hocam. Forumun sevip sevmemesi beni ilgilendiren bir şey değil bu tamamen kişisel görüşüm. Şahsen kendim eskiden çok kez Rampage ürün kullandım. Bunlardan tek memnun olduğum şey KB-R88 modeli oldu onda da bilek desteği için almıştım klavyeyi. 3 hafta içinde komple bozuldu. Yine de 80 liraya alınabilecek en iyi bilek desteğini aldım. Genel yorum yapmak yerine biraz inceleyin araştırın ve sorun yaşayan kişilere bakın. Burada amacımız insanlara yardım etmek, onları mağdur etmek değil.

Gamepower Saber kullanıyorum Red Switch. Forumlarda okuduğum kadarıyla yay sorunu varmış ama blue switch olanında onun dışında pek bir sorun göremedim önerebilirim ama ne kadar uzun gider bilemiyorum. Bende 1 2 haftadır kullanıyorum shift, enter,esc tuşları daha ağır onun dışında hiç bir sıkıntım yok öneririm.

ve bu forumlarda gördüğüm bir klavye var hiç kullanmadım ama çok öneriliyor bunu da gözden geçirebilirsin

@Samotne Ciasteczka üzgün atmanızın nedeni ne bir yanlış mı yaptım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı