300 TL klavye önerisi

Gamenote nispeten ikisinden daha iyi olsa da, klavyelerdeki aralık sorunu bir ara çok revaçtaydı. Klavyeye bakıldığında açıklık belli oluyordu. 150-200 lirası olmuş olsaydı, belki Gamenote olabilirdi. Rampage ve Gamepower'i kesinlikle tavsiye etmiyorum, Gamenote ise ancak bir 100 lira daha düşük bütçeye verilebilecek bir öneri markası. Böyle bir bütçeye üç markanın da alınması bana doğru gelmiyor.

Ön yargı ile yaklaşmış olabilirim. En üstte attığım mesaja "😂" bırakıp daha sonra "Neresinde problem varmış bu markaların?" demeniz benim böyle bir sonuç çıkarmama sebep olan başlıca sebepler.

Bu bütçede bende Gamenote almazdım çok daha iyi seçenekler var fakat beni deli eden şey önyargı ile yaklaşıp bilip bilmeden sorunlu demeniz.

Bu bütçede ben de Gamenote almazdım çok daha iyi seçenekler var fakat beni deli eden şey ön yargı ile yaklaşıp bilip bilmeden sorunlu demeniz.
Bilip bilmeden mi? Test eder gibi "ne sorunu varmış" diye sordunuz, hepsini tek tek saydım. Gamenote markasının diğer ikisinden tek farkı, küçük meblağlarda diğerlerine nazaran biraz daha olumlu olması. Ön yargının kitabını yazıp "Evet; K55, Cynosa Lite veya Redragon modelleri var ama boşver salla, sen Gamenote al" demeliydim tabii.

Üçü de "kronik" sorunlu diyorum, sorunları paylaşılmış diyorum, hala bilip bilmeden oluyor. Yahu üçünde de bariz sorunlar var. Bariz sorunlar var, yoksa diğerlerinde de sorun yaşayan olmuştur bir şekilde. Sadece üçünün arasından en iyisi Gamenote. Madem bu bütçede Gamenote almayacaksanız, almamasını söyleyen birine itiraz çekip "Yok olmaz, neresi sorunlu canım?" diyerek neden kafasını karıştırıyorsunuz konu sahibinin?

Corsair K55 satın aldım, yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Konuyu daha fazla uzatmanın manası yok. Hayırlı olsun hocam, umarım memnun kalırsınız ve bir sorun çıkarmaz.

Bilip bilmeden mi? Test eder gibi "ne sorunu varmış" diye sordunuz, hepsini tek tek saydım. Gamenote markasının diğer ikisinden tek farkı, küçük meblağlarda diğerlerine nazaran biraz daha olumlu olması. Ön yargının kitabını yazıp "Evet; K55, Cynosa Lite veya Redragon modelleri var ama boşver salla, sen Gamenote al" demeliydim tabii.

Üçü de "kronik" sorunlu diyorum, sorunları paylaşılmış diyorum, hala bilip bilmeden oluyor. Yahu üçünde de bariz sorunlar var. Bariz sorunlar var, yoksa diğerlerinde de sorun yaşayan olmuştur bir şekilde. Sadece üçünün arasından en iyisi Gamenote. Madem bu bütçede Gamenote almayacaksanız, almamasını söyleyen birine itiraz çekip "Yok olmaz, neresi sorunlu canım?" diyerek neden kafasını karıştırıyorsunuz konu sahibinin?

Konuyu daha fazla uzatmanın manası yok. Hayırlı olsun hocam, umarım memnun kalırsınız ve bir sorun çıkarmaz.

Dediğimi anlatamıyorum herhalde? Gamenote sorunsuz veya sorunlu demedim? Sorunu ne dedim sadece. Ön yargının kitabını yazmaya devam ediyorsunuz? Yok olmaz sorunsuz falan demedim ben. Neresi sorunlu diye sordum sadece. Modeli sorunlu olabilir fakat markasının ağım şağım sorunlu olduğunu düşünmüyorum.

Bilip bilmeden mi? Test eder gibi "ne sorunu varmış" diye sordunuz, hepsini tek tek saydım. Gamenote markasının diğer ikisinden tek farkı, küçük meblağlarda diğerlerine nazaran biraz daha olumlu olması. Ön yargının kitabını yazıp "evet; K55, Cynosa Lite veya Redragon modelleri var ama boş ver salla, sen Gamenote al" demeliydim tabii.

Üçü de "kronik" sorunlu diyorum, sorunları paylaşılmış diyorum, hala bilip bilmeden oluyor. Yahu üçünde de bariz sorunlar var. bariz sorunlar var, yoksa diğerlerinde de sorun yaşayan olmuştur bir şekilde. Sadece üçünün arasından en iyisi Gamenote. Madem bu bütçede Gamenote almayacaksanız, almamasını söyleyen birine itiraz çekip "yok olmaz, neresi sorunlu canım?" diyerek neden kafasını karıştırıyorsunuz konu sahibinin?

İnşallah hocam teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı