trurebellion
Hectopat
Merhabalar, çok bir bütçem yok. Yeni bir klavye istiyorum oyun oynamak için. Bütçem 300TL gibi bir şey. Eğer değecekse biraz aşabilirim. Oyun oynamak için alıyorum.
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeMerhabalar, çok bir bütçem yok. Yeni bir klavye istiyorum oyun oynamak için. Bütçem 300TL gibi bir şey. Eğer değecekse biraz aşabilirim. Oyun oynamak için alıyorum.
Hocam bunda soyulma yaşar mıyız?
![]()
MSI GG VIGOR GK30 COMBO TR Mekanik Hisli RGB Q Gaming Türkçe ve Clutch GM11 USB Gaming Klavye-Fare set - inventus
MSI GG VIGOR GK30 COMBO TR Mekanik Hisli RGB Q Gaming Türkçe ve Clutch GM11 USB Gaming Klavye-Fare setinventus.com.tr
Sepetdeyken indirim kodu kısmına Vigor30 yazarsan 349 TL'ye alırsın. Klavye bundle set.
![]()
MSI GG VIGOR GK30 COMBO TR Mekanik Hisli RGB Q Gaming Türkçe ve Clutch GM11 USB Gaming Klavye-Fare set - inventus
MSI GG VIGOR GK30 COMBO TR Mekanik Hisli RGB Q Gaming Türkçe ve Clutch GM11 USB Gaming Klavye-Fare setinventus.com.tr
Sepetdeyken indirim kodu kısmına Vigor30 yazarsan 349 TL'ye alırsın. Klavye bundle set.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.