300 TL klavye önerisi

GriTon

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5500 - ASUS DUAL RTX 3060 12GB - GIGABYTE B450M-K ANAKART - 2x8 corsair 3200mhz ram - MSI 500gb M2 SSD
Bende 300TL'ye yakın mekanik klavye arıyorum. Öneriniz var mı hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yok diyebilirim. Çin malı hiç bilinmeyen klavyeler vardır onlara güven olur mu bilmiyorum. Frisby FK-G570QU vardı bende zamanında 250 TL gibi müthiş bir fiyata almıştım şuan fiyatı 500TL'nin altına bile düşmüyor.

Ben bu mekanik klavye aşkını anlayamıyorum ya. Hocam 300 TL'ye öyle güzel klavyeler var ki ama mekanik değil bu yüzden önermiyorum.
Hocam tuşun içindeki switc siz bastığınız kadar geri gittiği için tuşa ne kadar sert bastığınızı hissediyosunuz aşırı güzel hissiyatları var.

Hocam tuşun içindeki switc siz bastığınız kadar geri gittiği için tuşa ne kadar sert bastığınızı hissediyosunuz aşırı güzel hissiyatları var.
Sırf hissiyat için para vereceksem vermem daha iyi. Ha diyeceksin gecikmesi diğer klavyelere göre daha az bunu gözle görülür bir şekilde hissetmedikten sonra veya e-Sporcu olmadıktan sonra sırf takır takır ses gelecek diye ekstra para vermenin bir manası yok.

Bir çok klavyeden daha iyi bu arada :D

Sırf hissiyat için para vereceksem vermem daha iyi. Ha diyeceksin gecikmesi diğer klavyelere göre daha az bunu gözle görülür bir şekilde hissetmedikten sonra veya e-Sporcu olmadıktan sonra sırf takır takır ses gelecek diye ekstra para vermenin bir manası yok.
Normal klavyelerin içinde membran lastikler var ömürleri mekanik klavyelere göre çok kısa. Kaliteli bir mekanik klavye alırsın senelerce kullanırsın yılda bir klavye değiştirmekten daha iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı