Bende logitech g213 düşünüyordum fakat aşırı ses çıkardığı söyleniyorBütçeni az daha arttırıp bunlardan birisini de alabilirsin.
A4TECH BLOODY B640 MEKANİK GAMING KLAVYE
LOGITECH G213 PRODIGY GAMING TR KLAVYE
Aslında ses çıkarmayan güzel bir gaming almam lazım ses benim için sıkıntı. Kardeşimle yaşıyorumTek başına yaşıyor isen gayet güzel bir klavye fakat ailenle yaşıyorsan eğer özellikle geceleri biraz fazla ses çıkartabilir.
g213 ü almayı düşünüyorum
Şuanda tam seti diziyorum 120 tl mouse 250 kulaklığa gitti kaldı 300 sağlam bir klavyede aldımmı tamamdırGüzel tercih. 1 yıl önce Everest SGM-K77 Usb Gaming Set Kulaklık+Speaker+ Q Fiyatı bunu almıştım. İnanır mısın klavye ve mouse gayet idare ediyor keza kulaklıkta öyle. Mouse Pad ve hoparlör biraz dandik çıktı ama olsun iş görüyorBu kiti almasaydım ve sadece klavye alsaydım hiç düşünmeden G213'ü alırdım.
Şuanda tam seti diziyorum 120 tl mouse 250 kulaklığa gitti kaldı 300 sağlam bir klavyede aldımmı tamamdır
Fare ve kulaklığı çoktan aldım zaten logitech g300s,Kulaklık Snopy Rampage Sn-Rw6 Raptor 7.1Surround SoundKonuyla alakasız olacak biraz fakat şu seti daha ucuza alabilirsin.
Mouse: Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı
Kulaklık: LOGITECH G231 PRODIGY GAMING HEADSET
Klavye: Logitech G213 Prodigy Oyuncu Klavye 920-008094 Fiyatı
Senin toplayacağın 670 TL fakat bu önerdiğim set 624,76 TL. 45,24 TL kâr edersin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.