300 TL klavye önerisi

alperennn1

Kilopat
Daha fazla  
Mekanik olması şart değil. En önemli özellik sessiz olması. RGB olursa da iyi olur. Cooler Master Lite ve Asus Tuf K5 arasındayım. Ama Sharkoon'un da bir modeli var mekanik. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
M400'ün çok beğenildiğini biliyorum fakat blue switch çok ses çıakrır muhabbetinden çekiniyorum biraz açıkçası. Kullanan arkadaşlar bu konuda bilgilendirebilir mi?

M400'ün çok beğenildiğini biliyorum fakat blue switch çok ses çıakrır muhabbetinden çekiniyorum biraz açıkçası. Kullanan arkadaşlar bu konuda bilgilendirebilir mi?
Blue switch seslidir ve tuşa bastığınız da size geri bildirim verir oyunlar için iyidir ama yazı yazma konusunda çok iyi değil, red switchler hem oyun hemde yazı yazmak için oldukça iyi red switchler blue switchlerden biraz daha sessiz. İlk kez mekanik klavye kullanacaksanız red switch ile başlamanız tavsiyemdir.

Blue switch seslidir ve tuşa bastığınız da size geri bildirim verir oyunlar için iyidir ama yazı yazma konusunda çok iyi değil, red switchler hem oyun hemde yazı yazmak için oldukça iyi red switchler blue switchlerden biraz daha sessiz. İlk kez mekanik klavye kullanacaksanız red switch ile başlamanız tavsiyemdir.

Teşekkürler bilgilendirme için ama baktığım kadarıyla red switchler 300tl bütçemi aşıyor. Blue switcg almak istemediğimden mekanik hisli mi alsam onun kararını veremedim.

Bütçenize uygun.

Evet bu ürünü gördüm fakat red switch mi blue mu olduğundan emin olamadım açıkcası farklı sitelerde farklı yazıyor. Blue switchli istemiyorum sesinden dolayı.

Ürün kodunda
Evet bu ürünü gördüm fakat red switch mi blue mu olduğundan emin olamadım açıkcası farklı sitelerde farklı yazıyor. Blue switchli istemiyorum sesinden dolayı.
Linkteki ürün red switch. Mekanik klavyelerin hepsi sesli, sessiz mekanik klavye istiyorsan Silent Mx anahtarlar var ama onlarda biraz tuzlu mekanik hisli Cooler Master MasterKeys Lite işini görebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı