Bu arada mekanik değiller, mekanik bekliyorsan başka al derim. Logitech daha güzel duruyor. Steelseriesde kaliteli, Logitechde. Hangisi daha hoşuna gittiyse onu al. Fakat Logitechin ses kapama, açma ve diğer tuşları mevcut. Yerinizde olsam Logitech alırdım. Onun dışında Cooler Master master keys lite modeline veya Corsair K55 modeline bakmanızı öneririm. Cooler Master yarı mekanik.Selamlar, 300 TL'ye kadar olan klavye önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Logitech G213 ve SS Apex 150 var. Bu fiyat civarlarında farklı klavye önerilerinize açığım.
Masterkeys Lite da çok hoşuma gitti. G213 ve Masterkeys Lite arasında kaldım. G213'ü deneme fırsatım oldu ama hiç mekanik veya mekanik hisli klavye denemedim. Çok bir farkı var mı sizce?Bu arada mekanik değiller, mekanik bekliyorsan başka al derim. Logitech daha güzel duruyor. Steelseriesde kaliteli, Logitechde. Hangisi daha hoşuna gittiyse onu al. Fakat Logitechin ses kapama, açma ve diğer tuşları mevcut. Yerinizde olsam Logitech alırdım. Onun dışında Cooler Master master keys lite modeline veya Corsair K55 modeline bakmanızı öneririm. Cooler Master yarı mekanik.
Masterkeys Lite da çok hoşuma gitti. G213 ve Masterkeys Lite arasında kaldım. G213'ü deneme fırsatım oldu ama hiç mekanik veya mekanik hisli klavye denemedim. Çok bir farkı var mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.