300 TL kulaklık önerisi

Düşük fiyatlı ürün önerince biz haksız oluyoruz hocam.

Düşük fiyatlı değil. Kötü ürün öneriyorsunuz. Düşük fiyatlı olup F/P olan ürünler varken neden inat edip kötü ürünleri savunuyorsunuz bilmiyorum.
 
Düşük fiyatlı değil. Kötü ürün öneriyorsunuz. Düşük fiyatlı olup F/P olan ürünler varken neden inat edip kötü ürünleri savunuyorsunuz bilmiyorum.

Ben illede benim kulaklığımı alın demiyorum kardeşim olayı çok uzattılar gören geliyor boş boş mesaj yazıyor
 
Gamenote aldım yeni. Forumda abartıldığı kadar iyi bir kulaklık değil.Cızırtı problemi yaşayabiliyorum bazen. Fakat ses yalıtımı çok çok iyi. Ya da sesi çok yüksek dereceye kadar çıkmadığı için öyle geliyor bana. James Donkey 710 almıştım, XBOX uyumlu değil diye iade ettim. Mesela o sesi fulleyince ses sistemi gibi dışarı ses veriyordu abartısız. Öyle de olmaması lazım.

Küçük bir kulaklık gibi gelmişti fakat kullana kullana rahatlaştı. Kafa bandı da güzel esniyor.

RGB için kullanılacak kablosu çok kısa. Kulaklığı laptopta kullanmıyorsam mecbur RGB kapalı kullanıyorum.

Mikrofonu 10 üzerinden 7, iyidir. Kısacası çok çok çok iyi bir kulaklık değil ama bu fiyat bandında zaten öyle bir kulaklık bulamazsın.

Son önerim, şahsen kullanmadığım fakat kaliteli olduğunu duyduğum Redragon Ares. Şuan incehesap gaming gecesi kapsamında indirimde. Bakabilirsin ona da.

Son olarak da şunu söylemek istiyorum, insanların kullanıp memnun kaldığı ürünleri önermesi gayet normaldir. Kimse kullanmadığı ürünü sırf forumda 10 tane konuda "iyidir" diye spamlandığı için önermek zorunda değil. Kimse yorum yapmadan önce size sormak zorunda değil. Ben bu üründen memnunum diyen insana, "yok yok değilsin" demeniz de gereksiz ve komik duruyor.

Gamenote öncesi 2 sene Rampage Hectora kullandım, mikrofonu gayet iyiydi ve ses kalitesi de bas-tiz olarak iyi olmasa da iyiydi.

Bu tarz ürünlerin fason üretim olması, Çin'de üretilmesi vs. de hiçbir şey ifade etmiyor. Yeri geliyor MSI bile fason üretim yaptırabiliyor. Kullanıp pişman olan sakın alma diyebilir başım gözüm üstüne. Yalnız kullanmadan, sırf forumda kötüleniyor diye böyle konuşan da çok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı