T T3knisyen Decapat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 19 8 Ocak 2020 #1 Merhabalar maksimum 300 TL bütçeyle nasil bir mekanik klavye alabilirim, tavsiyenizi bekliyorum. Ses istemiyorum, bu yüzden tercihim kırmızı Switch ama diğer sesi düşük tuşlar da olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar maksimum 300 TL bütçeyle nasil bir mekanik klavye alabilirim, tavsiyenizi bekliyorum. Ses istemiyorum, bu yüzden tercihim kırmızı Switch ama diğer sesi düşük tuşlar da olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.929 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 8 Ocak 2020 #2 bütçenizi biraz arttırıp, Cooler Master CK350 RGB Mekanik Oyun Klavyesi - Red Switch Türkçe | Adeks Store almanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
bütçenizi biraz arttırıp, Cooler Master CK350 RGB Mekanik Oyun Klavyesi - Red Switch Türkçe | Adeks Store almanızı tavsiye ederim.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Ocak 2020 #3 Bütçe artıramazsanız alternatif olarak Trust Gxt 890 ve Sharkoon Purewriter RGB bakılabilir bütçe yetiyorsa CK350 alınabilir. Artı 0 Eksi
Bütçe artıramazsanız alternatif olarak Trust Gxt 890 ve Sharkoon Purewriter RGB bakılabilir bütçe yetiyorsa CK350 alınabilir.