300 TL mekanik klavye tavsiyesi

Redragon K553 güzel eğer Red Switch istersen.
Kaçırma derim yeni gelmiş Red Switch ama K553 güzel hangi Switch seviyorsan onu al Blue tactik Red linear.

@Silinen üye çok bilgim yok aralarındaki en büyük fark nedir? Red daha mı az ses çıkarıyor, ailemle yaşıyorum. Daha az ses çıkarıyorsa benim için daha uygun olabilir. Bir de birisi RGB, diğerinde Rainbow yazıyor. Sanırım K552'nin renkleri ayarlanmıyor. Gerçekten klavye bilgim yok.

@Silinen üye çok bilgim yok aralarındaki en büyük fark nedir? Red daha mı az ses çıkarıyor, ailemle yaşıyorum. Daha az ses çıkarıyorsa benim için daha uygun olabilir. Bir de birisi RGB, diğerinde Rainbow yazıyor. Sanırım K552'nin renkleri ayarlanmıyor. Gerçekten klavye bilgim yok.

K553 RGB yani her tuşların hepsini tektek renklerini ayarlaya biliyorsun ama RGB fazla takılma. Blue Switch yani takticle ses çıkaran bir Switch eğer odanda başka birisi de yatiyorsa sıkıntı yaratır
K552 tek renk olması lazım yani kırmızi ve switcleride kırmızı Switch ses çıkarmaz maviye göre çok az ses çıkarır eğer FPS tarzı oyunlar oynuyorsan ala Red Switch'li klavyeyi yeni K552 senin için daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı